HOROR U HRVATSKOJ, RASPALA SE ZGRADA, UNIŠTEN KONZUM, MORE SE IZLIJEVA NA CESTU: Bura nosi sve pred sobom, POGLEDAJTE ZASTRAŠUJUĆE PRIZORE (FOTO) – Vas Magazin
Zanimljivosti

HOROR U HRVATSKOJ, RASPALA SE ZGRADA, UNIŠTEN KONZUM, MORE SE IZLIJEVA NA CESTU: Bura nosi sve pred sobom, POGLEDAJTE ZASTRAŠUJUĆE PRIZORE (FOTO)

 

 

Splitu je jutros, oko 4 sata iza ponoći, zabilježen najjači udar bure u historiji meteoroloških mjerenja na Marjanu. Zabilježen je udar bure od 176 km/h (48,9 m/s), što je najveća poznata brzina vjetra uopće izmjerena u Splitu.

Kako javlja Index.hr, bura ne posustaje. a prilično je je uništila SuperKonzum na istočnom dijelu Makarske, na izlazu prema Vrgorcu.


U Dubrovniku je letio kiosk, u spliskom kvartu Pujanke bura je razvalila velik dio fasade sa jedne zgrade. Veliki komadi su padali po ulici, a ljudi su se sklanjali. Također, na više mjesta bura je razvalila prozore u stambenim zgradama.

Kako javlja Index.hr, bura u Dalmaciji baca more na cestu.

Dalmatinski portal objavio je snimku iz splitskog kvarta Sućidar. Neko je snimio nekoliko žena koje pokušavaju preći jedan most.


loading...
To Top