RIJEŠITE SE SALA ZA 48 SATI: Evo kako ćete sagoriti masne naslage u rekordnom roku! – Vas Magazin
Zanimljivosti

RIJEŠITE SE SALA ZA 48 SATI: Evo kako ćete sagoriti masne naslage u rekordnom roku!

 

 

Postoji prirodan načan da se riješite masnih naslaga, a u pitanju je čudotvorni melem.

Ovaj melem eliminiše višak masnoće i vode iz organizma, poboljšava funkciju mozga, poboljšava pamćenje, sluh i vid, piše “Novi“.

Glavni sastojci ovog recepta su svježi hren, neprskani limuni s korom i med.

Već je puno rečeno o medu i limunu, stoga ćemo se kratko osvrnuti na hren.

Kada budete probali ovaj napitak, sam ukus govori da ždere salo u vašem tijelu, imat ćete osjećaj kad ga popijete da se već nešto dešava, prosto neprirodno!

Hren je sastavom bogat (vitamin C, kalijum, vitamin B1, vitamin B6, željezo, kalcijum, vitamin B2, magnezijum, fosfor).


Hren je osim gurmansko, izuzetan i kao lekovito sredstvo. Neizostavan je dodatak raznim jelima, posebno uz masnu hranu jer pomaže da se lakše svari. Čisti organizam, ubrzava metabolizam, otklanja umor, pa se najviše preporučuje dijabetičarima. Podstiče razmnožavanje i razvoj korisnih bakterija u crijevima.Sastojci:

  • 125 gr hrena
  • 3 neprskana limuna
  • 3 kašike meda

Način pripreme

Izmiksajte u blenderu 125 grama hrena. Uzmite tri limuna, rasecite ih, izvadite iz njih sjemenke, pa ih zajedno sa korom takođe izmiksujte i pomiješajte sa hrenom. U to dodajte tri kašike meda i sve dobro izmiješajte. Čuvajte ovaj napitak u zatvorenoj teglici u frižideru.

Uzimajte po jednu malu kašiku melema dva puta dnevno uz obroke. Uzimajte ovaj melem tokom 3 sedmice i gledajte kako se obim struka smanjuje.

loading...
To Top