Izvršite DETOKSIKACIJU i izbacite sve TOKSINE iz vašeg tijela za samo 30 MINUTA! – Vas Magazin
Zdravlje-savjeti

Izvršite DETOKSIKACIJU i izbacite sve TOKSINE iz vašeg tijela za samo 30 MINUTA!

 

Ne trošite pare na skupe i beskorisne preparate za detoksizaciju, OVA metoda će vas potpuno pročistiti i učini da se osjećate bolje nego ikada u životu!

Zašto se toksini nakupljaju u organizmu?

Ovi toksini akumuliraju se u tijelu kada imate nezdrave navike u ishrani, kao što je učestalo jedenje prerađene hrane i zasićenih masti. Čak i kada izađete napolje, udišete vazduh iz zagađenog vazduha i toksini se akumuliraju u tijelu. Mogu se dodatno pojaviti ako se ne rade redovno vježbe, piše “fokuzz“…

Postoje različite vrste postupaka detoksikacije, kako domaćih, tako i električnih.

Štaviše, ovo je poznata kao jedna od najsigurnijih metoda detoksikacije stopala. Primjenjivanjem ove metode u svom životu možete postati zdraviji i očistiti ćete tijelo na prirodan način.


Ove podloge za stopala dostupne su skoro u svim prodavnicama zdrave hrane i napravljeni su od drveta bambusa. Nastale su u Japanu i vrlo su lake za korišćenje. Najbolje je da ih koristite tako što ih nanesete na stopala prije spavanja i skinete ih ujutru kad ustanete. Ljudi koji ovo koriste osjećaju se manje iscrpljenim i imaju manje bolova u stopalima, kao i glavobolje.


Kupke za stopala su takođe dobre za detoksikaciju, kako bi se uklonili toksini iz nogu. Ove kupke koriste pozitivne i negativne jone u vodi sa solju, putem električne metode. Ova jonska vrsta detoksikacije radi na princip jonizirajuće tople slane vode neizmjeničnim polaritetom. Vaše tijelo će da ukloni toksine kroz stopala.

 Na slici su prikazane boje čestica koje može izbaciti vaše tijelo kroz stopala.
 
loading...

NAjČITANIJE OVE SEDMICE

To Top