Poboljšan krvni pritisak i holesterol za samo 7 dana – RECEPT – Vas Magazin
Zdravlje-savjeti

Poboljšan krvni pritisak i holesterol za samo 7 dana – RECEPT

 

Ako se borite sa visokim krvnim pritiskom i holesterolom, morate da isprobate ovaj lek. Sastojci su lako dostupni a ukus i nije toliko loš

Zahvaljujući ovom receptu smanjiće vam se krvni pritisak, ali i visok holesterol. Sve što trebate da učinite jeste da koristite ovaj lek tokom sedam dana dana i rezultati će vas zaprepastiti, piše “Dnevno

Nedavna studija objavljena u časopisu “Cancer Causes and Control” ustanovila je kako među američkim Amišima gotovo uopšte nema slučajeva raka i da su oni najzdraviji ljudi u Americi.

Osim što jedu zdravo i prirodno, Amiši ne puše, ne piju, puno fizički rade, ali i sami uzgajaju svoju hranu primenjujući organske metode uzgoja čime dobijaju zdravo voće i povrće, mlečne proizvode i meso.


Prenosimo vam recept koji koriste Amiši i koji može izlečiti razne bolesti, ali i pojačati imuni sistem.

Zahvaljujući ovom receptu smanjiće vam se krvni pritisak, ali i visok holesterol. Najbolja stvar kod ovog leka jeste to što je vrlo jednostavan i lagan za pravljenje, a namirnice koje vam trebaju za njega su lako dostupne.Sastojci: Komad narendanog đumbira; jedan čenj belog luka (narendan); kašika jabukovog sirćeta; kašika meda; kašika soka od limuna.

Stavite sve sastojke u blender i miksajte ih 30 sekundi pri velikoj brzini. Zatim procedite smesu i držite je u frižideru tokom sedam dana koliko ćete je ispijati.

Kako ga koristiti: Preporučuje se konzumiranje kašike ove smese pre doručka ujutro i kašika pre večere. Ne preporučuje se konzumacija više od tri puta na dan.

Bićete zaprepašćeni rezultatima. Krvni pritisak i holesterol će se smanjiti, a bićete sveži i puni energije.

loading...
To Top